Älä hyvä ihminen yritä hallita itse kaikkea. Me sujuvoitamme.

Työssä pitää pystyä keskittymään juuri siihen, missä on hyvä ja mikä motivoi. Sillä tavalla syntyy tuloksia. Erinomaiset tulokset syntyvät paitsi rakkaudesta lajiin, myös oikeilla työkaluilla. Sellaisilla, kuten Google Workspace. Sen avulla nyt vain työskentelee fiksummin. Mutta sen hallintaa ei kannata hoitaa itse. Me olemme siinä nimittäin paljon parempia etkä sinä sitä rakasta kuitenkaan. Sori, mutta eikö vain?

Me Gappsilla huolehdimme Workspace -ympäristöstäsi kuin omastamme. Jotta sinä saisit tehdä jotain ihan muuta.
 
Varaa ilmainen kartoitus
gapps-workspace_landing_page_hero

Vankka asiantuntemus

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Googlen palveluista. Sen avulla varmistamme, että saat kaiken hyödyn irti Google Workspacesta.

Ensiluokkainen tietoturva

Jättämällä Google Workspace -ympäristösi meidän huoleksemme, voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että meillä datasi on turvassa ja ajan tasalla.

Jatkuva työtapojen kehittäminen

Meillä on tarpeeksi aikaa pysyä kärryillä Google Workspacen muutoksista ja pohtia sen vaikutuksia organisaatioonne.

Aivan kujalla ja ahdistaa? Apu on lähellä.

Monessa yrityksessä ollaan tilanteessa, jossa kukaan tahdo enää pysyä kärryillä, millä tolalla digitaalinen työympäristö todella on ja maksetaanko lisensseistä jopa liikaa. Juuri siksi sinun kannattaa antaa Google Workspace -ympäristösi meidän huoleksemme ja tehdä itse jotain ihan muuta.

Kun olette kimpassa meidän kanssamme...

Huolehdimme Google Workspace -ympäristöstäsi kuin omastamme. Me suorastaan rakastamme hallintapaneeleissa pyörimistä. Hullua, mutta totta.

Tarjoamme työntekijöillenne jatkuvasti koulutuksia, vinkkejä ja tukea työkalujen käytön kehittämiseksi. Niin ne hommat taas sujuvat.

Me huolehdimme siitä, että lisenssinne ovat käyttöönne juuri sopivat ja teillä on niitä aina oikea määrä. Loppuu se rahan haaskaaminen.


Miltäs kuulostaa? Tuliko huolettomampi olo? No hyvä. <3

workspace-feature-hero
workspace-feature-hero

Google Workspace

Google Workspace on Googlen tarjoama pakettiratkaisu, joka tuo yrityksen tai tiimin käyttöön kaikki päivittäisessä työskentelyssä tarvittavat työkalut.

Helppokäyttöisen selainsovelluksen avulla saa käyttöön mm. sähköpostin, kalenterin, videopuhelut, chatin, asiakirjat ja laskentataulukot. Tiedostoihin pääsee kätevästi käsiksi ilman internet-yhteyttäkin, kun kaikki työsisällöt ovat pilvipalvelussa.

Kaikkiin Google Workspace ‑paketteihin sisältyy yrityksen oma sähköpostiosoite sekä yhteiskäyttötyökalut.

img-case1

Neste

“Google tarjoaa ekosysteemin, joka on tietotyöympäristössä lyömätön paketti.”

Lue asiakastarina

Varaa ilmainen kartoitus

Haluatko kuulla lisää työn sujuvoittamisesta?
Varaa aika virtuaalitapaamiseen!

Varaa aika
gapps-miikka-profilephoto-round-web

Miikka Myllymäki

Sales Executive

miikka.myllymaki@gapps.fi
+358 50 475 9255

Ota yhteyttä